Renny Harlin

Foorumin päävalikkoonHuttuosasto › Renny Harlin

-marsku-
Käyttäjä
67 viestiä

19.02.07 klo 13:43 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ei Kurkunleikkaajien saari nyt niin huono elokuva ole mitä on väitetty :D Deep Blue Sea on ihan jees, kaikesta epäuskottavuudesta huolimatta. Driven on kyllä säälittävin tekele ikinä, kun taas Painajainen Elm Streetillä 4 on aika hyvä kauhupläjäys. En minä Rennyä kuitenkaan ihan surkeaksi ohjaajaksi sanoisi. Die Hard 2 kuitenkin on aika vakuuttava toimintaleffa.

ji
Käyttäjä
3800 viestiä

20.02.07 klo 20:35 - linkitä tähän kommenttiin: #

Kyllähän Mindhunters kertoi katsojille sen, että jos Renny saa edes vähänkään fiksumman käsikirjoituksen ohjattavakseen ja tukun rahaa, niin homma toimii paremminkin kuin hyvin.

Ei paskasta kässäristä saa hyvää leffaa, eiköhän sen kaikki tiedä. Tietenkin Kurkunleikkaajien saari olisi voinut olla pienille lapsille suunnattuna toimivampi elokuva genressään, mutta Rennyhän ei mitään sellaista paskaa tee. Pirates on ihan erityylinen leffa kuin Renny kurkunleikkaajat, joten en vertaa niitä keskenään.

Mask
Käyttäjä
1233 viestiä

12.09.07 klo 19:08 - linkitä tähän kommenttiin: #

ji
Käyttäjä
3800 viestiä

13.09.07 klo 07:13 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mask kirjoitti:

http://www.iltasanomat.fi...de/uutinen.asp?id=1435836

Go, Renny, Go! :D


Toivottavasti tuo tärppää ja kunnolla. Rennylle hyviä skriptejä lisää.

Tässä on traileri:
http://videos.cinemavip.c...ondecontenido.php?con=861

Ville
Tähtääjä
3972 viestiä

14.09.07 klo 20:04 - linkitä tähän kommenttiin: #

ji kirjoitti:

Tässä on traileri:
http://videos.cinemavip.c...ondecontenido.php?con=861

Vaikuttaa ihan hyvältä, mutta itse en oikein osaa odottaa Harlinilta mitään. Mutta kaipa tuokin tulee joskus katsottua.

ji
Käyttäjä
3800 viestiä

14.09.07 klo 22:20 - linkitä tähän kommenttiin: #

User Rating: 9.1/10 (58 votes)

Alku vaikuttaa hyvältä, toivottavasti pysyy ainakin seiskan yläpuolella, se olisi rennylle rarea.

arska
Ylläpitäjä
3148 viestiä

15.09.07 klo 02:17 - linkitä tähän kommenttiin: #

Vaikuttaa hyvältä. Ei näkynyt trailerissa vielä Suomen lippua. Vähän deja vu:ta pukkaa aiheesta...

Biancaneve
Käyttäjä
112 viestiä

15.09.07 klo 14:19 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ööh tuota, sanotaan nyt alkajaisiksi, että en todellakaan harrasta sitä perisuomalaista selkään puukottelua, kun joku maanmiehemme menestyy maailmalla, ja haluaisin todella mieluusti tykätä Rennystä...mutta en kai nyt sentään ole ainoa, joka on havainnut kaverin ohjauksessa tietyn kaavamaisesti elokuvasta toiseen toistuvan merkittävän puutteen: henkilökuvauksen onttouden?! Esimerkiksi sanottakoon, että "Mindhunters" oli mielestäni juonellisesti ihan hyvä leffa, sitä jaksoi seurata ja ihan kiinnostuneena odottaa, mitä seuraavaksi tapahtuu jne. Mutta sama vanha juttu häiritsi: Renny ei osaa puhaltaa henkilöhahmoihinsa "eloa", tehdä niistä "todellisia" (joiden kohtalosta oikeasti välittää), vaan kaikki jäävät poikkeuksetta yksiulotteisiksi karikatyyreiksi. Toiminnan saralla tämä ei ehkä aina ole olennaisinta (vaikka parantaa kyllä taatusti leffaa kuin leffaa), mutta psykologista trilleriä tehdessä se on varsin tärkeä osa-alue tunnelman ja juonen kantavuuden kannalta. Ja mielestäni tämä henkilökuvauksen syvyys lepää enemmän ohjaajan vastuulla käsikirjoituksen tulkitsijana, kuin sen laatijalla. Myöskin näyttelijäkaarti on Rennyllä yleensä ollut taitavaa ja nimekästäkin, joten sieltäkään en osaa vikaa etsiä.

Kuitenkin katsoin tuon trailerin, eikä se rehellisesti ottaen elokuvasta mitään kielteistä ainakaan tuonut esiin, ja vaikuttaa ihan jännältäkin, joten kyllä minä varmaan tuonkin leffan jossain vaiheessa katsastan. Hyvä mieshän siinä näytti olevan pääosassa... :)

Ja tämähän siis oli minun mielipiteeni, josta toki saa poiketa, ja toivonkin keskustelun jatkuvan, jos kiinnostusta riittää - on aina mukava lukea erilaisia näkemyksiä perusteluineen!

ji
Käyttäjä
3800 viestiä

16.09.07 klo 22:50 - linkitä tähän kommenttiin: #

Huomasitteko muuten kyseisessä trailerissa: Peter Franzénin... kyttä joka lyö Samuelia päähän fikkarilla...miettikää. Kuinka moni sälli saa mujauttaa niinkin kovaa jätkää päähän flashlightillä kuin Samuel L Jacksonia. Huh. Aika hauskaa, että Renny on hommannut kaverille pienen roolin.

esimies
Käyttäjä
2574 viestiä

16.09.07 klo 23:54 - linkitä tähän kommenttiin: #

Ja Franzen ei ainoastaan kolkkaa Sam The Mania, vaan tämän lisäksi Pete saa jopa sanoa repliikin! Eli kyseessä on korkean profiilin puherooli!

Traileri oli tyylikäs mutta sehän on aina ollutkin tiedossa, että kyllä Rennylla visuaalista silmää piisaa. Rennyn leffathan kuitenkin yleensä ovat hienonnäköisiä eikä Cleaner tuntuisi olevan poikkeus. Ja myös äärettömän kova casting leffassa on! Onhan se herran jestas sentään hienoa, että suomalainen jannu pääsee ohjaamaan Sam Jacksonia, Ed Harrisia ja Luiz Guzmania! Ja Eva Mendesin kaula-aukkoa!

Eli ei muuta kuin peukut pystyyn Rennylle ja toivotaan Cleanerille kaikkea hyvää! Varmasti tulee tämäkin pätkä ennemmin tai myöhemmin tsekattua.

ji
Käyttäjä
3800 viestiä

07.12.07 klo 19:22 - linkitä tähän kommenttiin: #

Korjataanpas nyt suomalaisten ja varsinkin ruotsalaisten tietämystä Kurkun Leikkaajien Saaresta. Se ei voi olla tappiollinen elokuva, kuten Renny eräässä haastiksessa sanoikin; hän todellakin saa siitä komikoita postiluukuun ja niitähän jaetaan vain jos elokuva alkaa tuottaa voittoa. Aikaahan se vei, mutta ei sentäs jäänyt ikiprojektiksi.

Harmonica
Käyttäjä
2264 viestiä

08.12.07 klo 09:12 - linkitä tähän kommenttiin: #

^ No ei kai sellaisia elokuvia kovin montaa elokuvaa olekaan, jotka eivät ikinä ole tuoneet rahojaan takaisin. Ilmestyessään elokuva joka tapauksessa oli valtava floppi. Outoa muuten että Rennylle on tuosta ruvettu rahaakin maksamaan. Itse elin siinä uskossa, että studiot eivät noista floppielokuvista juurikaan rupea tuottoja makselemaan sitten kun ne tuovat rahansa takaisin, vaan pitävät tuotot salassa. Joku on muistaakseni sanonut joskus aiheesta, tahallisesti liioitellen tietenkin, jotain tällaista: "Hollywoodissa ei studioiden mukaan koskaan ole tehty tuottavaa elokuvaa".

ji
Käyttäjä
3800 viestiä

08.12.07 klo 10:30 - linkitä tähän kommenttiin: #

Varmasti on sellaisiakin elokuvia mitkä ei tuo rahoja ikinä takaisin.

Harmonica
Käyttäjä
2264 viestiä

09.12.07 klo 08:07 - linkitä tähän kommenttiin: #

^ Varmasti noitakin löytyy, mutta Cutthroat Islandia tuskin voi mitenkään laskea kannattavien joukkoon. Kyseinen elokuva nimittäin oli suurin syy yhdessä Showgirlsin kanssa tuotantoyhtiönsä [en.wikipedia.org] konkurssiin. Kyseisen yhtiön omistajia tuskin lohduttaa vaikka joku elokuvalla tekisikin nykyään rahaa.

ji
Käyttäjä
3800 viestiä

20.12.07 klo 17:01 - linkitä tähän kommenttiin: #

No Rennyllä on pätäkkää, ei muulla väliä! :wink:

btw. taitaapi olla leffassa myös Kärkkäisen Katalla pieni rooli... Siistijässä siis. En tarkoita Katan Kadunlakaisijat (1991) leffaa vaan siis Cleaneria. Näemmä myös puvustuksessa on käytetty suomalaisnimeä: Susanna Puisto joka on ollu myös muissakin hollywood leffoissa osallisena.

petokoira
Käyttäjä
99 viestiä

01.12.08 klo 04:00 - linkitä tähän kommenttiin: #

Tietääkö kukaan missä Renny meni naimisiin Geena Davisin kanssa (kirkkoa en hyväksy=) )?
Tarttisin tietoa yhteen juttuun.
Kiitos tietäjälle!

Storyteller

01.12.08 klo 13:42 - linkitä tähän kommenttiin: #

Mikä loppujen lopuksi ajoi Kurkun leikkaajien saaren tuohon jamaan? Ei se mielestäni nyt niin huono elokuva ole. Ihan kelpo seikkailukomedia, jonka luulisi purevan varsinkin massaan.

petokoira
Käyttäjä
99 viestiä

01.12.08 klo 19:47 - linkitä tähän kommenttiin: #

Eikö kukaan todellakaan tiedä? Kyllä kait joku on lukenut vaikka jostain lehdestä 90-luvulla häistä??!!
Jos joku tietää asiasta muutakin, laittakaa!

Harmonica
Käyttäjä
2264 viestiä

01.12.08 klo 19:57 - linkitä tähän kommenttiin: #

^ Kas tuossa [www.people.com]:

In the June 30 issue we reported that Geena Davis and Renny Harlin's 1993 wedding took place in California's Napa Valley. They actually exchanged vows in nearby Sonoma Valley.

Googlettamalla löysin.

petokoira
Käyttäjä
99 viestiä

02.12.08 klo 04:08 - linkitä tähän kommenttiin: #

^ Kiitoksia kovasti Harmonicalle!
Itsekin yritin googlettaa englanniksi ja suomeksi, mutta empä sattunut löytämään.
Kiitos vielä!

Keskustelut